Eerste elftal

Transferproat: Sparta-verdediger Eerdhuizen in beeld bij Arnold Bruggink?

Transferproat: Sparta-verdediger Eerdhuizen in beeld bij Arnold Bruggink?

FC Twente heeft op dit moment vier centrale verdedigers in de selectie. Pröpper, Hilgers, Mesbahi en Bruns vormen de opties voor trainer Joseph Oosting. Echter lijken de twee laatst genoemden nog niet goed genoeg voor de basis en wil technisch directeur Arnold Bruggink op korte termijn een nieuwe linker centrale verdediger vastleggen. Op sociale media is de naam van Mike Eerdhuijzen (Sparta) vaak genoemd die in dat plaatje zou passen.

Met het vertrek van Pleguezuelo is FC Twente een betrouwbare centrale verdediger kwijt geraakt. Vorig jaar speelde de Spanjaard vaak, met name de tweede seizoenshelft, naast Pröpper in de basis en hield daarmee Hilgers op de bank. Echter heeft Hilgers sinds kort verlengd bij FC Twente en zal daarmee de plek van Pleguezuelo overnemen in de basis.

FC Twente mist een derde betrouwbare centrale verdediger achter Hilgers en Pröpper. Mesbahi en Bruns zijn jeugdspelers die nog niet goed genoeg bevonden worden voor de basis. In gesprek met FC Afkicken wordt eraan Bruggink gevraagd wat hij nog mist in zijn elftal? "Een linksbenige centrale verdediger, ik ken er wel eentje die rondloopt in de eredivisie", vertelt de technisch directeur van FC Twente. Verder vertelt Bruggink dat ze ook op zoek zijn naar een linksbuiten en een middenvelder.

Bruggink geeft aan dat er in de eredivisie één linksbenige centrale verdediger rondloopt die interessant is voor FC Twente. Via transfermarkt.nl is te zien welke centrale verdedigers linksbenig zijn, via onderstaande link. Op sociale media is de naam van Mike Eerdhuijzen (Sparta) vaak gevallen en zou in dit plaatje passen.

https://www.transfermarkt.nl/detailsuche/spielerdetail/suche/43831171

Transferproat: Ziet Bruggink in Eerdhuijzen de opvolger van Pleguezuelo?
Poll

Is Eerdhuijzen goed genoeg voor FC Twente?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties