Eerste elftal

Treurende Pröpper: "We wilden de supporters laten zien dat we wat waard zijn"

Treurende Pröpper: "We wilden de supporters laten zien dat we wat waard zijn"

Robin Pröpper kende een avond met twee gezichten. Hij speelde een uitstekende wedstrijd, maar uiteindelijk verloor de ploeg tegen de verhoudingen in door een persoonlijke fout van de aanvoerder. Hij greep in binnen de zestien toen de tegenstander bij de achterlijn was. Onnodig en dat vond hij zelf ook. "Dat is gewoon een domme tackle van mij en daar baal ik ontzettend van", aldus een schuldbewuste Pröpper voor de camera van Veronica.

Pröpper en zijn ploeggenoten hadden vooraf gehoopt op meer. "De zuurheid van vorige week zat er nog een beetje in. Je probeert je je rug te rechten en je weet dat je dan thuis speelt. Dan wil je het publiek meekrijgen en hen laten zien dat we wat waard zijn. Ik denk dat we dat over de hele negentig minuten hebben gedaan. Deze had je zeker niet hoeven verliezen."

"Je zag het ook aan de reactie van het publiek en dat voelde toch een beetje als gerechtigheid. Alleen is het wel zuur dat je op deze manier verliest. Je weet dat je moet scoren om in de wedstrijd te komen. We kregen een grote kans met Ricky na twee minuten en daarna hebben we constant de druk erop gehouden. Ze gingen al tijd rekken vanaf de eerste minuut en dat was onze verdienste. Dan moet je een beetje geluk hebben dat die goal valt. Helaas bleef die uit."

"Dat eergevoel dat de trainer beschreef dat was er wel bij iedereen en dat merkten we ook in aanloop naar deze wedstrijd. Mede natuurlijk door de rode kaart, want dat zat niet lekker bij ons. We wilden dat goedmaken en die motivatie konden we ook vinden, ook nog tijdens de wedstrijd ongeacht de tegengoal. Dat hebben we heel goed gedaan en je zag ook dat het publiek ons daarin steunde. Alleen hadden we ons die beloning moeten gunnen, maar helaas bleef deze uit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties