Eerste elftal

Trots op onze Veste loterij gaat dit jaar toch niet door

Trots op onze Veste loterij gaat dit jaar toch niet door

Twee jaar geleden startte FC Twente met de Trots op onze Veste loterij. Deze loterij moest helpen bij het onderhoud van De Grolsch Veste. Destijds kon je er prachtige prijzen mee winnen als tien jaar lang twee seizoenkaarten van FC Twente, een geheel verzorgde voetbalreis naar eigen keuze ter waarde van 5.000 euro en als klap op de vuurpijl één seizoen lang bij elke thuiswedstrijd een gratis broodje Twenteham.

Ook dit jaar zou de Trots op onze Veste loterij weer plaatsvinden. Op haar officiële website laat FC Twente echter weten dat de loterij dit jaar niet doorgaat. "In tegenstelling tot eerdere berichtgeving gaat de Trots op onze Veste loterij dit jaar niet door. Helaas is het niet gelukt om tijdig te voldoen aan de gestelde vereisten voor een dergelijke loterij", valt te lezen op de clubwebsite.

Tijdens de winterstop heeft er wat onderhoud plaatsgevonden in De Grolsch Veste. Zo zijn de toiletten op de Diekmantribune (spoorzijde) gerenoveerd en zijn er nieuwe videowalls geïnstalleerd in De Grolsch Veste.

De eerste Trots op onze Veste loterij was een groot succes. Al na twee weken stond de teller op 10.000 (!) verkochte loten. Er kwam begin 2021 drie trekkingen. Hier is het echter bij gebleven. Vorig jaar vond de Trots op onze Veste loterij niet plaats en ook dit jaar gaat hij niet door. Jammer, want er waren destijds prachtige prijzen te winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties