Eerste elftal

Tunesisch international Ltaief onderbreekt vakantie en sluit eerder aan bij FC Twente

Tunesisch international Ltaief onderbreekt vakantie en sluit eerder aan bij FC Twente

FC Twente-aankoop Sayf Ltaief heeft zich vandaag voor het eerst laten zien op het trainingscomplex van FC Twente. De Tunesisch international had nog langer recht op vakantie, maar heeft besloten om eerder aan te sluiten bij zijn nieuwe werkgever. Ltaief werd vorige maand vastgelegd als de nieuwe linksbuiten van FC Twente. Hij komt over van FC Basel, waar hij buiten beeld was geraakt. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan het Zwitserse FC Winterthur, de club waar hij ook debuteerde in het betaalde voetbal.

Begin juni was de schrik groot toen Ltaief een blessure op had gelopen tijdens de laatste interlandperiode. De blessure bleek niet ernstig waardoor hij nu al aan kan sluiten bij de Enschedese club. Als er geen tegenslagen volgen, zal hij aanstaande vrijdag zijn debuut maken tijdens de oefenwedstrijd tegen het Schotse Motherwell FC. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Hoge Vonder van DSVD Deurningen. De aftrap is om 19:00.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties