Eerste elftal

Tweede veilingronde met unieke items online

Tweede veilingronde met unieke items online

Vrijdagmiddag is de tweede veilingronde van Twente voor Twente online gegaan. Vanaf donderdag 21 juli 17.00 uur tot maandagmiddag 15.50 uur kan er geboden worden op enkele prachtige items. Dit allemaal ten goede van FC Twente.

Zo kan er geboden worden op de aanvoerdersband van Blaise Nkufo die hij droeg tijdens het kampioensjaar van FC Twente. Ook kan er geboden worden op twee aquareltekeningen van Epi Drost, gemaakt door Studio Sport tekenaar Dik Bruynestein.

Maar dat is nog niet alles. Ook voormalig FC Twente-spelers Bryan Ruíz en Marc Janko hebben items achtergelaten voor de veiling. Zo heeft de Costa Ricaan een gesigneerd en gedragen Fulham-wedstrijdshirt en een gesigneerd WK-ticket van de groepswedstrijd Costa Rica - Engeland ingebracht voor de veiling.

[google]Marc Janko heeft zijn badjas en zijn sjaal van de bekerwinst van 2011 ingebracht voor de veiling. Dat is nog niet alles, ook op een gesigneerd en gedragen shirt van het nationale team van Oostenrijk kan geboden worden.

Gewonnen veilingen kunnen op 31 juli, tijdens de Open Dag van FC Twente worden afgehaald. Die dag wordt tevens de eindstand van de Twente voor Twente actie bekendgemaakt. Afgelopen zondag tijdens de speciale supportersdag werd al bekend dat de tussenstand bijna 60.000 euro was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties