Twente-spelers krijgen bizar hoge cijfers op populaire statistiekenwebsite

Hoewel FC Twente met elf spelers niet wist te winnen van tien Spartanen, kregen de spelers wel opmerkelijk hoge cijfers op de statistiekenwebsite FotMob. Hoewel de ploeg na rust een 0-1 voorsprong verspeelde en pas in blessuretijd de gelijkmaker scoorde, kreeg geen enkele speler een onvoldoende. Sterker nog, het laagste cijfer was voor Robin Pröpper die met een hoofdblessure het veld moest verlaten. Hij kreeg een 6,3. Sem Steijn kreeg met een 8,4 het hoogste cijfer. Gijs Smal volgde op de tweede plek met een 8,1 en Rots was statistisch de op twee na beste met een 7,8.