Eerste elftal

Twente-spelers positief over Eiting en Van Bergen: "Gaan we heel veel aan hebben"

Twente-spelers positief over Eiting en Van Bergen: "Gaan we heel veel aan hebben"

In de laatste twee dagen van de zomerse transferwindow trok FC Twente nog twee spelers aan. Mitchell van Bergen tekende op 31 augustus een vierjarig contract in Enschede, een dag later ondertekende Carel Eiting een driejarige verbintenis. Het zijn de laatste kwaliteitsimpulsen die door technisch directeur Arnold Bruggink werden gegeven tijdens de transferperiode.

Op de trainingen valt het tweetal tot nu toe positief in de smaak, zo blijkt uit de woorden van medespelers. "Wij hadden al een goede groep en daar is met Carel Eiting en Mitchell van Bergen nog meer kwaliteit bijgekomen", zegt Lars Unnerstall bijvoorbeeld in gesprek met TC Tubantia.

Sem Steijn laat zich in gesprek met De Telegraaf positief uit over de nieuwelingen. "We zijn natuurlijk wel wat jongens kwijtgeraakt, maar daar is ook kwaliteit voor teruggekomen. Op het laatst zijn er met Carel Eiting en Mitchell van Bergen nog twee spelers bijgekomen waar we heel veel aan gaan hebben."

Beide spelers kunnen zondag tegen Ajax hun basisdebuut maken voor FC Twente. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog maar de vraag. De verwachting is dat Van Bergen sowieso nog op de bank zal zitten. Trainer Joseph Oosting is gecharmeerd van het spel van concurrent Daan Rots. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de oefenmeester Rots er bij de komst van één nieuwe speler gelijk uit gaat halen. Wellicht dat Eiting wel start. Hij zou meteen een enorme kwaliteitsimpuls op het middenveld zijn. De 25-jarige middenvelder heeft met zijn geweldige pass hele andere kwaliteiten dan Mathias Kjolo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties