Eerste elftal

Twente-supporters verkiezen deze wedstrijd tot de allermooiste van het seizoen 2023-2024

Twente-supporters verkiezen deze wedstrijd tot de allermooiste van het seizoen 2023-2024

Het was een mooi seizoen voor FC Twente. De club speelde een hoop geweldige wedstrijden, maar ook een aantal mindere duels. Wij selecteerden een aantal wedstrijden en vroegen de supporters welke duel het allermooiste was van het seizoen 2023-2024. De supporters kozen uiteindelijk voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Vele supporters vreesden voorafgaand aan de wedstrijd voor het einde van de 22 ongeslagen thuisreeks van FC Twente. Echter wist de club uit Enschede te stunten door met 2-1 te winnen van de Rotterdammers. De score werd in het duel tegen Feyenoord geopend door spits Manfred Ugalde. In de 78e minuut was het Ricky van Wolfswinkel die voor de 2-0 zorgde. Kort voor tijd scoorde Lutsharel Geertruida de 2-1. Hiermee tekende hij voor de eindstand.

In totaal stemden er zo'n 1460 supporters. De thuiswedstrijd tegen Feyenoord eindigde met 37 procent van de stemmen op de eerste plaats. Het thuisduel tegen Ajax kreeg 22 procent van de stemmen en belandde daarmee op de tweede plek. FC-Volendam-thuis en het optreden van Jannes eindigde op de derde plaats. Deze wedstrijd ontving 21 procent van de stemmen.

De samenvatting van de allermooiste wedstrijd van het seizoen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties