Twente-supporters woest op VAR: "KNVB, kap d'r maar mee"

Bij een 2-3 voorsprong op bezoek bij sc Heerenveen appelleerde Robin Pröpper vlak na rust voor een strafschop. Scheidsrechter Alex Bos en VAR Pol van Boekel oordeelden echter dat het vasthouden van Thom Haye geen penalty was. Luttele minuten later maakte Pröpper hands in eigen zestien. Bos gaf geen strafschop, maar Van Boekel riep de scheidsrechter naar het VAR-scherm, waarna een strafschop werden gegeven. Deze werd binnengeschoten door de eerder genoemde Haye. De supporters van FC Twente voelen zich genaaid. Bekijk een greep uit de woedende reacties hieronder.