Eerste elftal

Twents drankje binnenkort ook in De Grolsch Veste? FC Twente in gesprek met ondernemer

Twents drankje binnenkort ook in De Grolsch Veste? FC Twente in gesprek met ondernemer

Julian ter Horst zag schnaps op de tribune gedronken worden bij FC Schalke 04 en dacht: dat moeten we in Twente ook hebben. Voor de opleiding Ondernemerschap & Retail Management op Saxion bedacht hij daarom drie jaar geleden een echt Twents drankje: Tukker Schnaps, dat 14,5 procent alcohol bevat. Het werd een hit. Zijn grote droom? Samenwerken met FC Twente om daar zijn shot te verkopen.

Van een samenwerking is het nog niet gekomen, maar FC Twente en Ter Horst zijn in gesprek. "Ik zou mijn shotjes graag verkopen in de businessclub", vertelt de ondernemer in gesprek met TC Tubantia. "Dat FC Twente het aan eigenaren van skyboxen kan leveren. Ook bij de supportershomes van De Vriendenkring en Vak-P zou het in plastic verkocht kunnen worden." FC Twente lijkt er in ieder geval voor open te staan.

Wat nu nodig is, is een plan van aanpak. "Ik werk op evenementen samen met promotiedames. Ik zie het helemaal voor mij dat die dames ook in de rust van een wedstrijd mijn drankjes verkopen op de tribune. Dat zou in Nederland wel echt bijzonder zijn." Of dat ook realistisch is, moet nog maar blijken. "Maar ik ga er in ieder geval alles aan doen", besluit Ter Horst.

tukkers schnapps supporters fc twente de grolsch veste

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties