Eerste elftal

Twijfels over gegeven penalty: "Ik dacht: niets zeggen"

Twijfels over gegeven penalty: "Ik dacht: niets zeggen"

Net na de aftrap in de tweede helft tegen Sparta donderdag, beging Cerny een overtreding op Koki Saito volgens de ogen van arbiter Manschot. De penalty werd verzilverd door Vito van Crooij en daardoor kwamen de Tukkers op achterstand. Toch is er nog veel discussie over de beslissing, omdat het contact wel heel erg licht was.

Sparta-speler Arno Verschueren was erover in gesprek met VI. "Koki (Saito, red.) kwam naar mij en zei dat hij het niet wist", begint de Belg. "Ik dacht niets zeggen joh, gewoon een penalty en klaar. Ik was wel blij dat hij floot. Ik heb het nog niet teruggezien, dus ik weet het ook niet. Maar dat is ook voetbal, soms zit het mee en soms tegen. Het mag ook weleens meezitten", besluit hij.

Door het gelijkspel is er dan ook nog niets beslist. Zondag speelt FC Twente de thuiswedstrijd in het tweeluik, en dan wordt duidelijk wie er in de tweede voorronde van de Conference League gaat spelen. In de competitie werd het in Enschede 3-3, iets wat zondag een verlenging zal opleveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties