Eerste elftal

Twijfels slaan toe bij Brama: "Ben niet honderd procent zeker dat ik wil stoppen"

Twijfels slaan toe bij Brama: "Ben niet honderd procent zeker dat ik wil stoppen"

Wout Brama heeft besloten dat het na dit seizoen genoeg is geweest. De clubicoon kampte de laatste jaren veelvuldig met blessureleed en dat heeft mede bijgedragen aan zijn beslissing om zijn kicksen aan de wilgen te hangen. De definitieve beslissing nam Brama pas afgelopen woensdag, dus het is allemaal nog heel vers. Zelfs zo vers dat hij nu al twijfelt of hij de juiste keuze heeft gemaakt.

"Dat ik het honderd procent zeker wist, was afgelopen woensdag", vertelt de routinier in gesprek met FC Twente TV. "Dus dat is nog niet zo lang geleden. Ik heb veel zelf nagedacht en ook met mijn vrouw overlegd en mensen om mij heen. Zij vinden het heel pijnlijk om te zien als ik geblesseerd ben, heel hard moet werken en er weinig voor terug krijg. Dat begrijp ik, maar ik vind dat ik de mooiste baan van de wereld heb."

"Natuurlijk is geblesseerd zijn niet leuk en heb je minder plezier, maar nog steeds heb ik een leuke baan. Als je maar weer fit wordt en er iets voor terug krijgt. Dat is de laatste maanden wel weer het geval en dat heeft me wel weer meer doen twijfelen. Het is ook niet zo dat ik honderd procent zeker weet dat ik zeker wil stoppen. Er zitten nog wel wat procentjes bij die zeggen: oké, we gaan nog even door. Maar op een gegeven moment is het mooi geweest en kun je er op een mooie manier afscheid van nemen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties