Eerste elftal

Ugalde en Pröpper vallen af, drie spelers terug in wedstrijdselectie

Ugalde en Pröpper vallen af, drie spelers terug in wedstrijdselectie

Aanstaande zaterdag hervat FC Twente de competitie met de uitwedstrijd tegen Excelsior. De heenwedstrijd in de Grolsch Veste werd met 4-0 gewonnen, maar uit presteert de ploeg van Ron Jans een stuk minder. In aanloop naar de wedstrijd is er goed en slecht nieuws voor de oefenmeester. Het goede nieuws is dat er drie spelers terugkeren in de selectie.

Het gaat om Wout Brama die op 9 oktober 2022 zijn laatste wedstrijd speelde in de eredivisie. Daarnaast kan Jans ook weer beschikken over de buitenspelers Denilho Cleonise en Daan Rots. Ook Misidjan en Cerny zijn fit waardoor Jans weer vier vleugelspitsen tot zijn beschikking heeft.

Helaas is er ook minder nieuws. Ugalde trainde deze week wel mee met de groep, maar is nog niet klaar om te spelen. Hierdoor zal Van Wolfswinkel zijn plek weer innemen in de punt van de aanval. Ook Michal Sadílek en Mathias Kjolo zijn nog niet fit genoeg om aan te treden tegen Excelsior. De verwachting is dat het middenveld zal bestaan uit Zerrouki, Salah-Eddine en Vlap.

Het meest vervelende nieuws komt van Robin Pröpper. De verdediger is geveld door een longontsteking. Omdat ook Hilgers niet inzetbaar is wegens een liesblessure, mist Jans zijn complete centrale duo. Julio Pleguezuelo en Max Bruns zijn de vervangers.

Vermoedelijke opstelling FC Twente

Unnerstall, Brenet, Bruns, Pleguezuelo, Smal, Zerrouki, Salah-Eddine, Vlap, Cerny, Misidjan en Van Wolfswinkel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties