Eerste elftal

Ugalde lijdt ruime nederlaag met Costa Rica tegen Verenigde Arabische Emiraten

Ugalde lijdt ruime nederlaag met Costa Rica tegen Verenigde Arabische Emiraten

Manfred Ugalde keerde na lange afwezigheid weer terug bij het nationale elftal van Costa Rica. Hij werd buiten de selectie gelaten omdat hij niet goed met de bondscoach over weg kon. Inmiddels is die bondscoach weg, en heeft Ugalde weer twee wedstrijden gespeeld voor Costa Rica.

Interim-bondscoach Claudio Vivas riep Ugalde weer op toen hij aan het roer kwam. In de eerste wedstrijd dat Ugalde terugkeerde was hij direct trefzeker in het duel met Saudi-Arabië. De wedstrijd werd gespeeld in Newcastle op het St. James' Park. Costa Rica won de wedstrijd met 1-3, Ugalde maakte de 0-2.

Op dinsdagmiddag 12 september speelde Ugalde zijn tweede wedstrijd na zijn rentree. In het duel met de Verenigde Arabische Emiraten ging Ugalde hard onderuit. Er werd met 1-4 verloren in de Kroatische hoofdstad, Zagreb. Ugalde maakte in totaal 58 minuten en zal snel weer aansluiten bij de selectie van FC Twente, in aanloop naar het competitieduel met Ajax.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties