Eerste elftal

Ugalde moet maandag naar ziekenhuis voor MRI-scan

Ugalde moet maandag naar ziekenhuis voor MRI-scan

Manfred Ugalde had zondagavond aan één helft genoeg om FC Twente de drie punten te bezorgen tegen AZ. De Costa Ricaan scoorde in de 8e en de 11e minuut en had eigenlijk ook nog de 3-0 móéten maken. In de rust moest de spits helaas geblesseerd achterblijven in de kleedkamer vanwege een knieblessure. Hij probeerde het in de eerste helft nog wel even, maar moest toch afhaken.

Hoe is het nu met Ugalde? "Ik voel me goed. We gaan morgen een scan maken van mijn knie, maar ik voel me prima. Ik had eerst het gevoel dat ik verder kon spelen, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om niet door te gaan. Na de behandeling voelde ik me 80 procent en probeerde ik erin te blijven, maar ik wilde uiteindelijk geen risico's nemen.

Dan de goals. Welke van de twee kopballen vond je zelf het mooist? "De tweede was lastiger omdat die bij de tweede paal was. Joshua geeft altijd goede verzetten en Vaclav ook." Eigenlijk had je drie keer moeten scoren. "Klopt. Ik kreeg een goede pass van Vaclav en had inderdaad moeten scoren." En nu vijf goals in drie wedstrijden. Waar gaat dit eindigen? "Ik weet het niet. Ik voel me goed, moet hard blijven werken en meer goals maken", besluit Ugalde in gesprek met ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties