Eerste elftal

Uitblinker Rots vergeleken met Arjen Robben: "Kijk wel eens naar hem"

Uitblinker Rots vergeleken met Arjen Robben: "Kijk wel eens naar hem"

Daan Rots kreeg de afgelopen weken veel kritiek te verwerken na met name zijn zwakke optreden in Stockholm tegen Hammarby IF. Of het hiermee te maken had, zei de man uit Groenlo niet, maar tegen Riga FC speelde hij een dijk van een wedstrijd. Hij scoorde in de tweede helft de 2-0 waardoor de Tukkers nu met één been in de play-offs staan van de Conference League. Ook had hij enkele kansen waarvan er na de wedstrijd eentje werd uitgelicht.

Toen jij die actie naar binnen maakte, vond commentator Leo Driessen dat een beetje Robben-achtig. "Ik kijk wel eens naar hem, alleen is hij van een heel ander kaliber dan ik. Maar ik praat hier veel met de trainer over, om naar binnen te komen en de lange hoek te vinden. De volgende keer hoop ik dat ie net binnendraait. Hij was net iets te wijd." Tekst gaat door onder de video.

Maar wil jij je door dit soort acties gaan onderscheiden? "Ja, ik wil wat extra toevoegen aan mijn spel en dat zijn die acties naar binnen en dan schieten", erkent hij in gesprek met Noa Vahle van Veronica. "Of het nu de korte of lange hoek is, dat maakt niet zoveel uit. Dat wil ik echt graag toevoegen aan mijn spel."

Heb je het gevoel dat dit wel eens jouw seizoen kan gaan worden? "Dat hoop ik wel. Ik denk dat we met een paar versterkingen erbij een hoog niveau aan kunnen tikken dit seizoen. We hebben nog het team van vorig jaar, maar er zijn ook wat goede spelers weggevallen. Ik hoop dat we dit jaar kunnen knallen en ik mijn aandeel daarin kan krijgen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties