Eerste elftal

Uitblinker Vlap moet af van de druk van die goal

Uitblinker Vlap moet af van de druk van die goal

Afgelopen zaterdag mocht Max Bruns weer eens starten in de basis bij FC Twente. Normaal speelt hij als verdediger, maar door de afwezigheid van Zerrouki, Sadílek, Kjolo en Brama én een niet fitte Salah-Eddine mocht hij starten op zes. Daarvoor speelde Vlap op acht en Steijn stond op zijn favoriete positie als aanvallende middenvelder.

Hoewel Vlap niet op zijn eigen positie stond, speelde hij wel een dijk van een wedstrijd en was ook volgens de volgers van Twente Insite de beste man bij FC Twente. Ook clubwatcher Leon ten Voorde is het hiermee eens. "Vlap speelde prima. Dat vond hij zelf ook, zei hij in een interview. Dat had hij dan misschien niet moeten doen."

Het enige dat hij niet deed was scoren, maar is dat wel nodig als je zo goed speelt op acht? "Hij moet daar van af", vervolgt Ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Een collega van de Leeuwarder Courant vroeg mij of het klopt dat als Vlap aan de bal is rond de zestien, je geroezemoes hoort in het stadion. Dat klopt en dat merkt zo'n jongen ook."

"Hij schoot in de tweede helft één keer op goal. Dat was een rolletje van een F-pupil. En dat past helemaal niet bij zo'n wedstrijd, want hij speelde aan de bal echt een prima wedstrijd. Hij was de beste speler van FC Twente. Hij moet af van die druk van die goal", besluit Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties