Eerste elftal

Uitvak zondag voor groot deel leeg, rest van het stadion bijna uitverkocht

Uitvak zondag voor groot deel leeg, rest van het stadion bijna uitverkocht

FC Twente speelt aankomende zondag de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De Tukkers zullen proberen voor het eerst sinds vijf wedstrijden weer een duel te winnen. De laatste overwinning was thuis tegen FC Utrecht. Daarna werd gelijkgespeeld tegen Vitesse, Feyenoord, FC Groningen en werd in de KNVB Beker verloren van Ajax.

FC Twente kan tegen FC Volendam rekenen op veel support. De Grolsch Veste is namelijk bijna uitverkocht voor de wedstrijd. Er zijn namelijk nog zo'n driehonderd kaarten te koop voor de wedstrijd. Deze kaarten zijn te koop op de Diekmantribune en in de tweede ring aan de lange zijde en de zijde tegenover Vak-P. Ook in de hoek boven Vak-P is nog één ticket beschikbaar. Wil je erbij zijn? Bestel dan tickets via deze link.

Het uitvak zal iets minder goed gevuld zijn. FC Volendam neemt zo'n driehonderd supporters mee naar Enschede, waar zondag om 16:45 uur afgetrapt gaat worden. De scheidsrechter van dienst bij het duel is Joey Kooij, die voor het eerst in drie jaar tijd weer een duel van FC Twente fluit. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 4.

Bestel hier kaarten voor FC Twente - FC Volendam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties