Eerste elftal

Uitverkocht: sc Heerenveen komt met volledig vol uitvak naar De Grolsch Veste

Uitverkocht: sc Heerenveen komt met volledig vol uitvak naar De Grolsch Veste

Zaterdag om 21:00 uur staat de wedstrijd tussen FC Twente en sc Heerenveen in De Grolsch Veste op het programma. FC Twente is de competitie sterk begonnen met vijftien punten uit de eerste zes wedstrijden. Dat kan niet gezegd worden over sc Heerenveen. De ploeg van trainer Kees van Wonderen won de eerste twee wedstrijden van het seizoen nog, maar leed vervolgens vier nederlagen op rij.

Wegens de goede gedragingen in De Grolsch Veste van de supporters van sc Heerenveen tijdens afgelopen seizoen, kreeg de club uit Friesland voor deze editie een stuk meer eigen vervoer-kaarten. Waar er vorig seizoen 150 ev-kaarten beschikbaar waren voor supporters van sc Heerenveen, waren dat er nu driemaal zoveel. Daarnaast waren er nog 300 kaarten voor de bussen. In totaal gingen er bij sc Heerenveen dus 750 kaarten in de verkoop. Deze zijn allemaal verkocht, zo weet Overal Waar We Gaan te melden.

Vorig seizoen bleven de supporters van sc Heerenveen opvallend positief tijdens het duel tegen FC Twente in Enschede in de play-offs. Al snel bleek dat de Friezen bezig waren aan een kansloze missie, maar de supporters bleven de hele wedstrijd zingen en springen. Nu gaat sc Heerenveen met 750 supporters uit op revanche. Ook FC Twente kan rekenen op veel steun: De Grolsch Veste is nagenoeg uitverkocht. Wil je er nog bij zijn? Koop dan hier je last-minute kaarten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties