Eerste elftal

Ultras verhuizen binnen Vak-P: "Samen de sfeer bevorderen"

Ultras verhuizen binnen Vak-P: "Samen de sfeer bevorderen"

Vanaf komend seizoen zijn Vak-P en de vakken daarboven safe standing-tribunes. De normale stoelen worden vervangen door klapstoelen met een railing. Deze verandering is voor de Ultras van Vak-P reden om te verhuizen naar vak 104, recht achter het doel. Dat betekent dat de vlaggen en trommels van de Ultras ook verhuizen. Lees het statement van Vak-P hieronder.

De Ultras van Vak-P kondigen met trots aan dat zij vanaf het komende seizoen verhuizen naar het nieuwe staanvak in vak 104, direct achter het doel in de Grolsch Veste!

Nu overal de vaste stoeltjes zijn verwijderd, heeft niemand meer vaste zitplekken. Aangezien Vak-P bekend staat om de vrije keuze in plekken, zal de Ultras als groep een nieuwe positie innemen binnen Vak-P, wat de sfeer moet bevorderen. Ook de trommels zullen mee verhuizen naar vak 104. We begrijpen dat deze verandering invloed heeft op waar iedereen gewend is te staan, en we hopen op jullie begrip en medewerking.

Het doel is om samen de sfeer in het stadion te bevorderen vanuit een meer centrale positie binnen Vak-P en samen de Grolsch Veste te laten kolken als nooit tevoren. Voorzien van zang, trommels en vlaggen zal onze supporterscultuur hetzelfde blijven, alleen dan op een nieuwe plek. Onze cultuur zal bewaakt blijven.

Laten we samenwerken om onze club op de best mogelijke manier te ondersteunen. Samen zijn we VAK-P!

Forza Twente!

Ultras Vak-P, namens Vak-P

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties