Eerste elftal

Unnerstall blikt vooruit: "Klaar om 100% te vlammen"

Unnerstall blikt vooruit: "Klaar om 100% te vlammen"

Zaterdagmiddag speelde FC Twente de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding van het seizoen 2023-2024. Er werd met 2-2 gelijk gespeeld tegen Schalke 04. Donderdag 27 juli staat de belangrijke Europese wedstrijd tegen Hammarby IF op het programma, en daar kijkt keeper Lars Unnerstall enorm naar uit.

Unnerstall deed in de eerste drie oefenwedstrijden in de voorbereiding niet mee met FC Twente. Tegen Schalke 04 maakte de Duitse keeper zijn eerste 90 minuten van het nieuwe seizoen. De voorbereiding zit er nu op en daar is Unnerstall blij mee. "Het was kort, maar krachtig. Het waren drie weken en voor een speler is dat natuurlijk lekker", vertelt de sluitpost in gesprek met FC Twente.

Donderdag 27 juli staat de belangrijke wedstrijd tegen Hammarby IF op het programma in de Grolsch Veste. Unnerstall kijkt uit naar donderdag en heeft zin om weer echte wedstrijden te gaan spelen. "Iedereen is blij dat we vanaf donderdag weer serieuze wedstrijden gaan spelen, daar kijkt iedereen naar uit".

Maar zijn jullie klaar voor die wedstrijd, ook op het gebied van fitheid? "Ja, ik denk het wel. Je hebt tegen Schalke gezien dat we goed tegen kunnen houden. Ook tegen de boomstammen die er bij Schalke meelopen. Ik denk dat we fit genoeg zijn, en klaar zijn om nu 100% te gaan vlammen", beantwoordt de Duitse keeper in gesprek met FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties