Eerste elftal

Unnerstall ontevreden over resultaat: "Als je die afmaakt, dan win je hier gewoon"

Unnerstall ontevreden over resultaat: "Als je die afmaakt, dan win je hier gewoon"

FC Twente speelde op zaterdagmiddag met 2-2 gelijk tegen Schalke 04. Het was met name een speciale wedstrijd voor Lars Unnerstall. De 33-jarige keeper speelde namelijk ruim vijf jaar voor Schalke 04. Unnerstall blikt terug op de wedstrijd en vond dat FC Twente meer verdiende dan een gelijkspel.

FC Twente kwam op een vroege voorsprong nadat Vlap de Schalke 04 keeper na vijftien minuten wist te verschalken. FC Twente kreeg veel kansen, maar wist uiteindelijk slechts twee keer te scoren. "Als je kijkt naar de kansen, hadden wij zes of zeven goede kansen om te scoren. Als je die afmaakt dan win je hier gewoon", vertelt Unnerstall na afloop van de wedstrijd.

FC Twente begon met een sterke opstelling. Na een half uur moest Pröpper uit voorzorg het veld verlaten. Later wisselde trainer Oosting meer spelers en kregen jonge spelers de kans. "Op het eind gingen we alles doorwisselen, dan valt het team een beetje uit elkaar. Ik denk dat we voetballend zeker de betere ploeg waren. Schalke was eigenlijk alleen uit stilstaande situaties gevaarlijk", aldus Unnerstall.

Achteraf is Unnerstall wel tevreden met het spel dat FC Twente zaterdagmiddag op de mat legde. "Ik vond dat we een goede wedstrijd speelden, met name de eerste helft. We moesten de eerste 5 à 10 minuten even wennen aan het spel van Schalke, maar daarna speelden we daar echt goed onderuit. We creëerden veel kansen en ik vind dat we een prima wedstrijd hebben gespeeld", besluit de Duitse keeper.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties