Eerste elftal

Unnerstall reageert op onsportieve actie Bijlow: "Ja, kom op!"

Unnerstall reageert op onsportieve actie Bijlow: "Ja, kom op!"

Dat de wedstrijd op het scherpst van de snede werd gespeeld bleek wel uit de actie van Feyenoord-doelman Justin Bijlow. De doelman kwam uit en gooide vervolgens een bal in het veld om te voorkomen dat FC Twente zou kunnen profiteren van zijn afwezigheid in het doel. Bijlow kreeg geel van de scheidsrecht en een fluitconcert van het publiek.

Op social mede werd ook gevraagd om een rode kaart, maar omdat de bal nog niet in het spel was, was er ook geen sprake van het ontnemen van een scoringskans. De actie van Bijlow zorgde voor frustraties bij Virgil Misidjan die zijn woede niet in kon houden en de bal die hij in wilde gooien richting de doelman gooide. Gelukkig had de scheidsrechter hier begrip voor en hield hij de gele kaart op zak. Dit weer tot onvrede van Bijlow die Misidjan een gele kaart aan probeerde te smeren.

Na afloop van de wedstrijd kon FC Twente-goalie Lars Unnerstall wel lachen om de actie van zijn collega uit Rotterdam. Hij geeft toe waarschijnlijk hetzelfde gedaan te hebben in zo'n situatie. "Ja, kom op! Andersom zouden wij het ook doen, dat hoort er zeker bij", aldus de Duitser in gesprek met VoetbalPrimeur.

"Hij staat ver uit die goal en denkt; nu ben ik echt weg. Dan moet hij het gewoon doen", vervolgt Unnerstall. "Ik zou zeggen, negen van de tien bij ons zouden het ook gedaan hebben, ik ook denk ik."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties