Eerste elftal

Unnerstall schetst: "Misschien staan er nu anderen op, die we voor tien miljoen verkopen"

Unnerstall schetst: "Misschien staan er nu anderen op, die we voor tien miljoen verkopen"

Lars Unnerstall is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Twente. De doelman beleefde tot dusver twee succesvolle seizoenen bij FC Twente. Beide keren werd Europees voetbal behaald en blonk de 33-jarige doelman uit. FC Twente is zeer blij met Unnerstall en Unnerstall met FC Twente. De Duitser verlengde onlangs dan ook zijn contract van medio 2025 tot medio 2027.

De volgende wedstrijd voor de doelman met FC Twente is het thuisduel tegen Ajax. "Als ik de verhalen moet geloven, is bij Ajax nog niet iedereen even blij", vertelt Unnerstall in gesprek met Leon ten Voorde van TC Tubantia. "Maar dat is inherent aan de top. Het ene jaar gaat het bij PSV zo en dan weer bij Ajax."

De spelers van FC Twente loven de werkwijze van de nieuwe technische staf. "Voor mij is er natuurlijk het minst veranderd, want ik heb nog steeds dezelfde keeperstrainer", vertelt Unnerstall met een lach. "Maar het voelt nog altijd goed bij ons. We hebben andere oefeningen en er worden andere accenten gelegd op de training, maar dat is altijd zo als er een nieuwe staf is."

Unnerstall hoopt met FC Twente weer Europees voetbal te behalen. "Daar willen we zeker naartoe. En als we op deze manier doorgaan, moet dat ook lukken. Maar alles blijft onvoorspelbaar. Vorig seizoen had niemand op dit tijdstip verwacht dat Vaclav en Virgil zo belangrijk voor ons zouden worden. Nu gaan er misschien wel anderen opstaan, die we over een jaar voor tien miljoen verkopen", besluit de goalie.

Opinie: Wie denk jij dat dit seizoen zullen gaan uitblinken? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties