Eerste elftal

Ünüvar loopt blessure op en ontbreekt bij officiële spelerspresentatie

Ünüvar loopt blessure op en ontbreekt bij officiële spelerspresentatie

FC Twente-aanvaller Naci Ünüvar heeft een blessure opgelopen. Dit was direct ook de reden dat de linksbuiten dinsdagavond niet aanwezig was bij de spelerspresentatie tijdens de jaarlijkse sponsoravond. ESPN-presentatrice Aletha Leidelmeijer was uitgenodigd om de spelers te presenteren en bevestigde dat de huurling van Ajax niet aanwezig kon zijn vanwege de opgelopen blessure.

Over de ernst van de blessure is op dit moment nog niets bekend. De verwachting is dat FC Twente snel met een update komt. De blessure is slecht nieuws voor de speler, maar ook voor trainer Joseph Oosting. Hij hoopte tijdens de transferperiode naast Ünüvar op een extra linksbuiten, maar die kwam niet. Inmiddels doet Vlap het uitstekend als gelegenheidslinksbuiten, maar op Ünüvar na heeft Oosting geen andere pure linkerspits in de selectie.

Ünüvar was afgelopen zondag nog belangrijk voor FC Twente door in de tweede helft tegen Ajax, de club die hem verhuurt aan FC Twente, de beslissende 3-1 te scoren. De aanvaller werd bejubeld door de Twente-supporters, maar kreeg daarna veel kritiek over zich heen van boze Ajax-supporters. Die vonden dat hij geen respect had getoond door uitbundig te juichen na zijn treffer. Van een deel hoeft hij na dit seizoen niet meer terug te komen bij Ajax. Lees meer reacties in onderstaand bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties