Eerste elftal

Update: Brenet sowieso nog weken aan de kant

Update: Brenet sowieso nog weken aan de kant

Joshua Brenet liep op 20 augustus een blessure op in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De rechtsback werd op zijn enkel geschopt door verdediger Marc van Hintum en is daar nog altijd niet van hersteld. De afgelopen weken is de belastbaarheid van de enkel getest, maar telkens blijkt dat Brenet nog niet kan spelen. Gelukkig is de enkel in ieder geval niet gebroken.

Wat Brenet wel heeft, gaat maandag onderzocht worden. De 29-jarige vleugelverdediger gaat naar een specialist in Amsterdam voor nader onderzoek, zo melden clubwatchers Tijmen van Wissing en Leon ten Voorde.

Daarnaast weten de clubwatchers te melden dat Naci Ünüvar zondag tegen RKC Waalwijk (aftrap 14:30 uur) niet bij de wedstrijdselectie zit. De linksbuiten raakte maandag geblesseerd op de training en was 's avonds niet aanwezig bij de spelerspresentatie. Over de ernst van de blessure is nog altijd niets naar buiten gebracht.

Update: "Het gaat in ieder geval nog weken duren", zegt trainer Joseph Oosting over de blessure van Brenet. Over twee weken is de volgende interlandperiode alweer. Voor die tijd is de rechtsback dus sowieso nog niet terug. Hij gaat de wedstrijden tegen RKC Waalwijk, Vitesse, sc Heerenveen en Fortuna Sittard dus missen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties