Eerste elftal

Update: Ook politie doet oproep aan gewonde supporters

Update: Ook politie doet oproep aan gewonde supporters

Het had een groot feest moeten worden, maar nog voor de oefenwedstrijd STEVO - FC Twente werd afgetrapt ging het mis. Het megadoek van zo'n 40 meter breed viel naar beneden nadat ogenschijnlijk één van de draagbanden los schoot. De metalen constructie kwam neer op de nietsvermoedende supporters, waarvan er uiteindelijk tien naar het ziekenhuis moesten, van hen twee zwaargewond. Inmiddels weten we dat de zwaargewonde fans stabiel zijn. STEVO-voorzitter Eddy Droste probeert in contact te komen met de slachtoffers.

Wat een feestelijke voetbalmiddag had moeten worden in Geesteren werd zaterdag helaas ontsierd door een ongeval. Bij opkomst van de spelers van STEVO en FC Twente viel het spandoek met de stellage over supporters die achter een van de doelen stonden. We zijn in nauw contact met de supporters die de sfeeractie hebben georganiseerd, zoals ook met FC Twente en de instanties.

Gezamenlijk kijken we hoe dit heeft kunnen gebeuren. Voor nu gaat de volledige aandacht uit naar de supporters die gewond zijn geraakt en andere direct betrokkenen.

In verband met de privacy wetgeving hebben wij niet inzichtelijk wie de slachtoffers zijn. Als STEVO zouden we hun gegevens graag willen ontvangen, opdat we ook met hen in contact kunnen komen. Hiervoor kan middels een bericht of een belletje contact worden opgenomen met STEVO secretaris Bert Maathuis (06 53 41 36 87).

Overigens hebben we voor eenieder die daar behoefte aan heeft slachtofferhulp ingeschakeld. Zij zijn te bereiken onder nummer 0900-0101.

We wensen iedereen veel sterkte.

Namens RKvv STEVO

Eddy Droste, voorzitter

Update: Ook de politie doet een oproep aan de supporters die gewond raakten. De politie gaat ervanuit dat de meer mensen gewond zijn geraakt dan degenen die in het ziekenhuis belandden en komt vanwege het lopende onderzoek naar het ongeval graag in contact met deze mensen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties