Eerste elftal

Update: Supporters hebben alle verwijderde stoelen opgehaald

Update: Supporters hebben alle verwijderde stoelen opgehaald

Eerder deze week werd er begonnen aan de grote verbouwing van de Grolsch Veste. Er komt een nieuw veld met daaronder een nieuw drainagesysteem en een nieuwe veldverwarming. Daarnaast krijgt Vak-P een ware make-over. Alle stoeltjes aan de korte zijde zijn verwijderd en zullen worden vervangen door de zogenaamde safestanding-plaatsen. Supporters die een stoeltje willen als aandenken kunnen deze vandaag ophalen.

Zoals te zien op de foto staan er twee containers met stoeltjes aan de zijkant van supportersvereniging De Vriendenkring. Inmiddels zijn er al een flink aantal supporters langs geweest om een stoeltje te bemachtigen. Wanneer de containers met de stoeltjes precies worden verwijderd is niet bekend. Wees er dus snel bij.

Update: FC Twente laat weten dat alle stoeltjes inmiddels zijn opgehaald. Het heeft geen zin om nog naar de Grolsch Veste te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties