Eerste elftal

Utrecht-supporters optimistisch na komst Jans: "Heeft betere spelers dan bij Twente"

Utrecht-supporters optimistisch na komst Jans: "Heeft betere spelers dan bij Twente"

Ron Jans wilde na drie jaar FC Twente graag genieten van zijn vrije tijd. Het duurde echter niet lang voordat de trainer begon aan een nieuwe klus. Onlangs tekende hij een contract bij FC Utrecht. Maandag was de eerste training van Jans bij zijn nieuwe club. De supporters van FC Utrecht zijn met de komst van Jans optimistisch over de rest van het seizoen.

RTV Utrecht ging bij de eerste training van Jans in gesprek met een aantal supporters, waaronder Gerrit. Hij is blij dat Michael Silberbauer al na drie wedstrijden ontslagen werd. "Het lag puur aan de trainer. Die Silberbauer durfde niet te voetballen. Geen strijd was er, niks." Dat kwam volgens Gerrit niet door de spelers. "Ze hebben een goed elftal. Als het met Jans eenmaal gaat lopen, kun je nog zo bij de eerste vijf komen. Hij krijgt ze wel op het ritje, hoor."

Jeroen heeft er vertrouwen in dat het onder Jans goed gaat komen. "Het voelt alsof er een nieuw tijdperk met hem aanbreekt. De clubs waar hij eerder trainde, stegen stuk voor stuk op de ranglijst. Als Jans hier de poppetjes op de juiste plek zet, komt het goed", aldus de FC Utrecht-supporter. Medesupporter Co is nog weer wat optimistischer. "Ik denk dat hij hier betere spelers heeft dan bij Twente. Ik denk zelfs dat ze Ajax hiermee voorbijgaan, zeker weten. Een top 3-plaats zit erin", meent Co.

Co denkt dat FC Utrecht dit weekend de eerste drie punten van het seizoen gaat pakken. Zijn 'cluppie' gaat zaterdag om 21:00 uur op bezoek bij Heracles Almelo. "Dat wordt een dikke overwinning voor Utrecht, 1-3 of zo. We hebben spelers zat die een doelpunt kunnen maken." Kevin en Gerrit zijn iets voorzichtiger, maar verwachten een nipte overwinning. "Die eerste drie punten komen eraan", besluit Gerrit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties