Eerste elftal

Vak-P begint collecte op sociale media voor standbeeld Wout Brama

Vak-P begint collecte op sociale media voor standbeeld Wout Brama

Op vrijdagavond 8 september kreeg Wout Brama zijn welverdiende afscheid bij FC Twente. Voor de wedstrijd maakte vak-p, samen met de supportersverenigingen, bekend dat er een standbeeld gaat komen van Wout Brama bij de Grolsch Veste. Op Instagram heeft Vak-p een QR-code gedeeld voor een financiële bijdrage.

"Afgelopen vrijdag hebben we het al aan kunnen kondigen, Wout Brama moet zijn welverdiende standbeeld gaan krijgen. De eerste stappen hiervoor zijn ondertussen gezet. Dit willen wij graag aanbieden namens álle FC Twente supporters!", zo meldt het Instagram-account van ultrasvakp_official.

Er wordt voor de wedstrijd tegen Ajax ook gecollecteerd bij de Grolsch Veste voor een financiële bijdrage aan het standbeeld van Wout Brama. "Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we aankomende zondag bij de thuiswedstrijd tegen Ajax collecteren. Komende zondag zullen er voor de wedstrijd bij alle ingangen collectanten staan. Denk dus aan contant geld! Een donatie kan ook digitaal gedaan worden, door de QR-code te scannen of gebruik te maken via deze link. "

Naast het standbeeld van Wout Brama, wordt het geld ook gebruikt voor de werkzaamheden aan de standbeelden van N'kufo en Boschker. "Iedere bijdrage, groot of klein, telt. Wij hopen op jullie gift om dit gezamenlijk voor elkaar te krijgen!", besluit vak-p op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties