Eerste elftal

Vak-P haalt al ruim vijf duizend euro op voor standbeeld Wout Brama

Vak-P haalt al ruim vijf duizend euro op voor standbeeld Wout Brama

Op vrijdagavond 8 september werd bekend gemaakt dat Wout Brama een standbeeld krijgt voor de Grolsch Veste. De ervaren middenvelder kreeg zijn welverdiende afscheid door middel van een uitgebreide afscheidswedstrijd. Vak-P heeft een collecte begonnen en inmiddels al ruim vijf duizend euro opgehaald.

Vak-P deelde afgelopen woensdag een bericht op Instagram waarin ze een QR-code plaatste om een financiële bijdrage te doen voor het standbeeld van Wout Brama. Er kwamen veel reacties van de supporters en daarmee is er al een grote bijdrage gedaan om het standbeeld te laten maken.

Ultrasvakp_official heeft op Instagram een tussenstand gedeeld van de collecte voor het standbeeld van Wout Brama. Er is al €5161 euro opgehaald door het gebruik van de QR-code. Vak-P maakte ook bekend dat ze voor de wedstrijd tegen Ajax zullen collecteren bij de Grolsch Veste. Via deze link kan je bijdragen aan het standbeeld van Wout Brama.

Vak-P haalt al ruim vijf duizend euro op voor standbeeld Wout Brama

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties