Eerste elftal

Vak P moet bierprijs noodgedwongen verhogen en hoopt op begrip

Vak P moet bierprijs noodgedwongen verhogen en hoopt op begrip

Ondanks de goede intenties moet ook Vak P tegen wil en dank de bierprijs in het supportershome verhogen. De meest fanatieke supportersvereniging van FC Twente maakte dit bekend via de socialmediakanalen. Net als alle andere horecagelegenheden gaat ook Vak P gebukt onder de torenhoge kosten van het bier, maar ook de huur en de energierekening.

"Eerder hebben wij gecommuniceerd dat wij tot 01-06-2023 onze consumptieprijzen niet zouden verhogen. Tegen onze verwachting in hebben wij dit maar twee maanden kunnen volhouden. Gezien de huidige prijsverhogingen van bier, bekers, kartonnetjes, huur, gas en elektra etc., zijn wij genoodzaakt om onze prijzen per direct te verhogen."

"Vanaf nu is de prijs; 8 munten voor € 20,00. Dit hadden wij liever niet gedaan, maar wij ontkomen hier niet aan. Alleen op deze manier kunnen wij ons home verder onderhouden en ook de nodige investeringen doen. Tevens worden met de inkomsten de sfeeracties gefinancierd. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties