Eerste elftal

Vak-P roept supporters op om gehele play-offs in het rood te komen

Vak-P roept supporters op om gehele play-offs in het rood te komen

Vak-P kwam voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen met een oproep aan de meereizende supporters om allemaal in het rood te komen. Het leverde prachtige beelden op van een rood uitvak met 1.200 Tukkers. Dit smaakt naar meer en daarom roept Vak-P de supporters op om aankomende zondag en eventueel volgende week allemaal in het rood te komen.

“Aanstaande zondag massaal in het rood naar de Veste!” schrijft Vak-P op zijn social media-kanalen. “Het knalrode uitvak in Heerenveen was een goed begin, maar dit kan groter. Daarom roepen wij iedereen op om zondag in het rood naar onze Veste te komen.”

“De lijn van belangrijke overwinningen met rood gekleurde vakken trekken we graag de hele play-offs door, met één belangrijk doel: Europa! Massale steun in het rood voor ons Twente. Samen uit in het rood, samen thuis in het rood. Rood is onze Veste. Altijd, maar komende zondag nog net een beetje meer!”

Prachtige beelden van een rood uitvak in Heerenveen

Vak-P roept supporters op om gehele play-offs in het rood te komen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties