Eerste elftal

Valse start Castore: Leveringsproblemen bij FC Twente en FC Utrecht

Valse start Castore: Leveringsproblemen bij FC Twente en FC Utrecht

Een opmerkelijk beeld vandaag tijdens de training van FC Twente in De Lutte. Hoewel de club met Castore een nieuwe kledingsponsor heeft gepresenteerd, trainde de selectie nog in de kleding van de oude kledingleverancier Meyba. Dit heeft alles te maken met het feit dat de kleding nog niet is vrijgegeven door de douane van de haven van Rotterdam.

Vorige week moest Castore ook al de opening van de fanshop uitstellen. Mogelijk hebben beide zaken met elkaar te maken. FC Twente heeft al wel een deel van de nieuwe collectie mogen ontvangen. Afgelopen zaterdag speelde FC Twente al wel in het nieuwe thuisshirt van Castore met daarop de nieuwe shirtsponsors Elektrama, ThermoSolutions en Taurus. Voor en na de wedstrijd droegen de spelers een gloednieuwe witte polo, ook voorzien van het logo van Castore.

Naast FC Twente is Castore sinds dit seizoen ook de kledingsponsor van Feyenoord en FC Utrecht. Bij de Domstedelingen wachten ze nog altijd op de levering van de nieuwe thuisshirts. Om deze reden heeft er ook nog geen officiële presentatie plaatsgevonden en werd er vorige week in een alternatief shirt gespeeld. Door de leveringsproblemen heeft Castore inmiddels een valse start gemaakt op de Nederlandse markt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties