Eerste elftal

Van Binnenuit: De Grolsch Veste gaat uit zijn dak bij heerlijke comeback

Van Binnenuit: De Grolsch Veste gaat uit zijn dak bij heerlijke comeback

Het lijkt alweer even geleden, maar FC Twente won afgelopen weekend met 4-2 van Excelsior. Het was een geweldige laatste thuiswedstrijd van 2023: de supporters van FC Twente schreeuwden hun ploeg na een vroege 0-2 achterstand naar de overwinning en zagen daarmee een heerlijke comeback in De Grolsch Veste.

De Grolsch Veste was weer zo goed als uitverkocht en de sfeer in het stadion was geweldig. Het was een passende afsluiter van een geweldig jaar 2023, waarin FC Twente slechts drie thuiswedstrijden verloor. Dat gebeurde niet tegen de minste tegenstanders: alleen Ajax, PSV en Fenerbahce bleken te sterk in Enschede.

De wedstrijd tegen Excelsior is zoals altijd weer fantastisch vastgelegd in de nieuwste Van Binnenuit. We zien onder andere De Grolsch Veste vanuit de lucht door middel van dronebeelden en de geweldige sfeer in het stadion vanaf de zijkant van het veld. De supporters gaan uit hun dak bij de doelpunten van FC Twente. Het is weer een video om kippenvel van te krijgen. Bekijk Van Binnenuit hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties