VAN BINNENUIT: Heerlijke ontlading in uitbundige Veste na 'Sieg' op AZ

De supporters van FC Twente konden zondagavond na ruim een maand eindelijk weer een overwinning vieren in De Grolsch Veste. En wat voor één. FC Twente stond al na elf minuten 2-0 voor dankzij twee doelpunten van Manfred Ugalde. AZ maakte nog de 2-1 in de tweede helft, maar kwam niet meer op gelijke hoogte.

De sfeer in De Grolsch Veste was weer fantastisch. Bij de twee goals ging het stadion helemaal uit zijn plaat, maar ook buiten de doelpunten van Ugalde was de ambiance geweldig. Na de wedstrijd was de ontlading groot en klonk er een duidelijke boodschap vanaf de tribunes: 'Sieg!'

De nieuwste 'Van Binnenuit' geeft de fantastische sfeer, het gejuich, de spanning en de ontlading wederom goed weer. We zien in deze video heerlijke beelden van de goals, de supporters en de ontlading na de wedstrijd, zowel vanaf de tribunes als bij de spelers van FC Twente. Bekijk 'Van Binnenuit' hieronder.