Eerste elftal

Van der Kraan doet dringende oproep aan supporters voor Ajax-thuis

Van der Kraan doet dringende oproep aan supporters voor Ajax-thuis

Aankomende zondag speelt FC Twente de tweede thuiswedstrijd van dit eredivisieseizoen. In De Grolsch Veste komt Ajax op bezoek. Het belooft natuurlijk weer een prachtige wedstrijd te worden. Het stadion in Enschede is al lange tijd uitverkocht en de supporters zullen er natuurlijk weer voor zorgen dat de wedstrijd in een ware Hel van Enschede wordt gespeeld.

Ook algemeen directeur Paul van der Kraan kijkt uit naar de wedstrijd. "Zondag wacht een prachtig affiche in De Grolsch Veste: FC Twente-Ajax", schrijft hij in de nieuwsbrief op de officiële clubwebsite. "De wedstrijd is al weken uitverkocht. We kennen een prima start in de Eredivisie en natuurlijk hoopt de ploeg van trainer Joseph Oosting deze lijn door te trekken, maar het is duidelijk dat dit niet eenvoudig zal worden. Ajax is niet goed gestart en zal erop gebrand zijn om een goed resultaat te halen in Enschede. We kijken uit naar een sfeervolle voetbalmiddag."

Van der Kraan hoopt echter niet dat een gegooid voorwerp of iets dergelijks roet in het eten gooit en doet een dringende oproep aan de supporters van FC Twente. "Afgelopen weken hebben we in de Ere- en Eerste Divisie gezien dat scheidsrechters ook dit seizoen streng optreden als er voorwerpen, zoals bekers drank, op het veld worden gegooid. Ook al gebeurt dit buiten de lijnen, de wedstrijd wordt stilgelegd. Daarom vraag ik iedereen nogmaals dringend hiermee rekening te houden", besluit Van der Kraan.

Aankomende zondag om 14:30 uur wordt afgetrapt in De Grolsch Veste. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie, de VAR vanuit Zeist is Erwin Blank. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. Op die zender begint de voorbeschouwing al om 13:45 uur.

Voorspel FC Twente - Ajax en win onze Voetbalpool!

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties