Eerste elftal

Van der Kraan spreekt waardering uit voor 'ongelooflijk bedrag'

Van der Kraan spreekt waardering uit voor 'ongelooflijk bedrag'

Er is een geweldig bedrag opgehaald voor het standbeeld van Wout Brama. De supporters van FC Twente doneerden maar liefst 40.000 euro, zo maakte Vak-P bekend. Daarmee kan het standbeeld ruimschoots bekostigt worden. De andere opbrengsten wordt besteed aan onderhoud van de standbeelden van Blaise Nkufo en Sander Boschker en verdere verfraaiing van het stadion.

"Rondom de thuiswedstrijd tegen Ajax hebben supporters een collecte gehouden om het standbeeld van Wout Brama te realiseren. Inmiddels is er 40.000 euro opgehaald. Een ongelooflijk bedrag. Het standbeeld wordt er niet alleen mee bekostigd, voor de supporters is er nu ook financiële ruimte voor onderhoud aan de andere twee standbeelden en verdere verfraaiing van De Grolsch Veste. Het is een geweldig initiatief van de achterban dat zeer wordt gewaardeerd."

"Het standbeeld van Wout Brama is hiermee ruimschoots te bekostigen", liet Vak-P weten op haar sociale media-accounts. "Het overige geld zal besteed worden aan onderhoud van de andere twee standbeelden en verdere verfraaiing van het stadion. Jullie bijdrages zullen wij goed besteden. Bedankt voor jullie bijdrage!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties