Eerste elftal

Van der Kraan vertelt over gevorderde status van nieuwe trainingscomplex

Van der Kraan vertelt over gevorderde status van nieuwe trainingscomplex

FC Twente is druk bezig bezig met de plannen voor een nieuw trainingscomplex. De bedoeling is dat beide teams van de Tukkers hier gaan trainen, zowel de vrouwen als de mannen. De FC Twente/Heracles Academie blijft in Hengelo. Paul van der Kraan vertelt hoe het staat met de plannen voor 'sportcampus Diekman'.

Momenteel is FC Twente bezig met het trainingscomplex. "De sportcampus Diekman, daar hebben we het dan over. Momenteel is de club daarbij aan zet. Wij moeten met name ervoor zorgen dat we de financiën op orde krijgen. Daarbij niet alleen op orde, maar ook in orde", vertelt de algemeen directeur bij VoetbalTijd.

Het bedrag dat de Tukkers gaan investeren is aanzienlijk en zal eerst langs de gemeente moeten voordat er iets kan gebeuren. "Het gaat om een aanzienlijk bedrag. De totale investering is heel behoorlijk, maar wij hebben de financiën inmiddels wel rond. Dat betekent dat wij nu alles gaan indienen bij de gemeente, dat is de volgende stap, en dat willen we op relatief korte termijn doen."

Van der Kraan vertelt hoe het na het indienen van het plan bij de gemeente verder gaat. "Als alles ingediend dan moet het college (van wethouders en burgemeesters) daar wat vinden. Het gaat ook naar de raad, zoals het er nu uitziet komt het in de raadsvergadering van mei. Als dat goedgekeurd wordt, dan kunnen we in het najaar van dit jaar of begin volgend jaar gaan bouwen", besluit de algemeen directeur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties