Eerste elftal

Van der Kraan waarschuwt supporters: Pitch invasion kan flinke financiële consequenties hebben

Van der Kraan waarschuwt supporters: Pitch invasion kan flinke financiële consequenties hebben

Zondag staat voor FC Twente de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Een belangrijke, want bij winst plaatst de ploeg van Ron Jans zich voor de tweede keer op rij voor Europees voetbal. Ook is de wedstrijd tegen Sparta de laatste wedstrijd met Ron Jans op de bank als hoofdtrainer en Zerrouki op het middenveld. Na de wedstrijd wordt het tweetal in het zonnetje gezet.

"We willen zondag na de wedstrijd afscheid nemen van onder anderen trainer Ron Jans en Ramiz Zerrouki. Zij moeten het podium krijgen dat ze verdienen", laat Paul van der Kraan weten op de clubwebsite. Hij doet direct ook een oproep aan de supporters om na de wedstrijd niet het veld op te gaan. Een dergelijke actie kan flinke financiële consequenties hebben voor de club.

"Ik doe mede namens de staf en de spelersgroep de oproep om na afloop bij een goed resultaat op de plek te blijven zitten en niet het veld op te gaan. Op deze manier kan iedereen genieten van hopelijk een mooi slot. Bovendien kunnen we het ons niet permitteren dat in aanloop naar de Nations League wedstrijden de grasmat schade oploopt. Dat zou een enorme kostenpost zijn voor FC Twente. Geld dat we komend seizoen liever in de selectie willen steken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties