Eerste elftal

Van Dinteren stunt met overwinning op titelfavoriet FC Groningen

Van Dinteren stunt met overwinning op titelfavoriet FC Groningen

Ivar van Dinteren vertrok deze zomer na drie jaar assistent-trainer te zijn geweest bij FC Twente. Zijn contract werd niet verlengd en dat bood ook weer nieuwe kansen. Bij zijn komst in 2020 liet hij al doorschemeren in de toekomst hoofdtrainer te willen worden. Degradant FC Emmen bood hem deze zomer de kans, maar in plaats daarvan koos hij toch wel verrassend voor het hoofdtrainerschap bij Jong FC Utrecht.

"Ik wilde hoofdtrainer worden en ik wilde dicht bij huis zijn. Dat is voor mij veel meer waard dan andere clubs ver weg", verklaart hij zijn keuze bij RTV Utrecht. "Iedereen die mij kent weet dat ik hoofdtrainer in de eredivisie wil worden. Maar op dit moment focus ik mij volledig op het hoofdtrainerschap van Jong FC Utrecht en met alle verantwoordelijkheden die daar bij horen."

"Ik streef altijd naar het beste, dat heb ik mijn jongens ook gezegd. Ik ga niet voor zestig procent. En ik doe hier hetzelfde wat ik bij Twente heb gedaan, alleen ben ik nu de hoofdtrainer. Ik eis net zoveel van deze jongens als van de jongens bij Twente."

Hij kende vorige week een valse start door de openingswedstrijd met 1-0 te verliezen bij Jong AZ. Een week later is deze nederlaag alweer vergeten, want de ploeg van Van Dinteren zorgde afgelopen maandag voor een daverende stunt. In de Galgenwaard werd titelkandidaat nummer één FC Groningen op een 1-0 nederlaag getrakteerd. Zijn ploeg staat nu elfde in de Keuken Kampioen Divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties