Eerste elftal

Van Seumeren en bestuur FC Utrecht boycotten FC Twente - FC Utrecht

Van Seumeren en bestuur FC Utrecht boycotten FC Twente - FC Utrecht

Komende zondag wordt om 14:30 uur afgetrapt in de Grolsch Veste voor de wedstrijd tussen FC Twente en FC Utrecht. Het stadion zal enkel en alleen gevuld zijn met Twente-supporters. De reden is dat de Utrecht-supporters dit seizoen niet welkom zijn na hun misdragingen tijdens het vorige seizoen.

De Utrecht-fans lieten zich toen van hun meest slechte kant zien door voorwerpen en vloeistoffen naar beneden te gooien vanaf de tweede ring in het onderliggende thuisvak. Het meest treurige was dat hier ook bekers met unine tussen zaten. Ook na de wedstrijd ging het mis toen de Utrecht-supporters de confrontatie aan wilden gaan met die van FC Twente.

In Utrecht waren ze verontwaardigd, want door deze actie moeten de goede supporters weer lijden onder de acties van degene die over de scheef gingen. Toch was de lokale driehoek in Twente onverbiddelijk. Er zijn geen Utrecht-supporters welkom op zondag 22 januari.

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren heeft zich nu solidair verklaard aan zijn eigen fans. Hij zal komende zondag niet aanwezig zijn in de Grolsch Veste. Ook het bestuur van de club zal niet afreizen naar Enschede voor het duel tussen de nummers vijf en zeven van de eredivisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties