Eerste elftal

Van Wissing: "De vaak geroemde Streuer heeft toch een foutje gemaakt"

Van Wissing: "De vaak geroemde Streuer heeft toch een foutje gemaakt"

Jan Streuer wordt momenteel bestempeld als de beste technisch directeur van Nederland. Hij is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Twente en heeft de club samen met Van der Kraan en Ron Jans weer naar de subtop van de eredivisie gebracht. Met weinig middelen overleefde FC Twente het eerste seizoen en in het tweede seizoen werd tot ieders verbazing de vierde plek binnengesleept.

Dit seizoen wordt het lastig om die vierde plek te evenaren, maar de ploeg staat nog altijd op een nette vijfde plek. Toch is Tijmen van Wissing van mening dat Streuer dit seizoen een aantal foutjes heeft gemaakt. Hij doelt hier op het bedrag dat werd betaald voor Vlap en het niet handelen na het vertrek van Tzolis.

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat de vaak geroemde Jan Streuer toch een foutje heeft gemaakt in de winter", aldus de clubwatcher bij RTV Oost. "Als Tzolis niet meer in z'n hum is, dan kan je daar best over praten om hem weer terug te laten gaan. Dat snap ik nog wel. Maar ik vind wel dat er een alternatief had moeten komen. Dit met de wijsheid van nu."

Dus Bruggink moet niet helemaal blind op de koers van Streuer gaan varen? "Nee, dat zeker niet, want er had gewoon een buitenspeler bij gemoeten. En ook makkelijk scoren, maar Vlap speelde de laatste wedstrijden best goed, maar om daar nu twee miljoen euro voor neer te leggen. 27 wedstrijden en 0 doelpunten." Collega Nico Wantia is het daar niet helemaal mee eens. "Met de wijsheid van nu is dat makkelijk praten. In de zomer was er een ander sentiment rondom Vlap", besluit hij het onderwerp.

Ben je het eens of oneens met de kritiek van Van Wissing op Streuer? Laat je mening achter in de comments onder dit bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties