Eerste elftal

Van Wissing vindt selectie te dun, maar wel goed genoeg voor top vijf

Van Wissing vindt selectie te dun, maar wel goed genoeg voor top vijf

De transferwindow is afgelopen en dat betekent dat we zo goed als zeker weten met welke selectie FC Twente het in ieder geval tot de winterstop zal gaan doen. De enige verandering die nog mogelijk lijkt, is een vertrek van Joshua Brenet. De 29-jarige rechtsback zou nog een transfer kunnen maken naar een land als Portugal, Turkije of Saoedi-Arabië, waar de transferwindow nog open is.

Hoe staat de selectie ervoor? "Ik denk dat ze een speler te weinig hebben aangetrokken", meent clubwatcher Tijmen van Wissing bij de podcast van De Oosttribune. Van Wissing geeft enkele voorbeelden. "Ik vind het nog steeds jammer dat Vlap daar aan die linkerkant moet spelen. Op dit moment is Ünüvar nog niet fit, om nog helemaal te zwijgen over Taha."

"Je ziet het ook in de verdediging, Regeer staat linksback. Die zal straks aan de rechterkant gaan, want wat gaat er gebeuren met Brenet? Hij is mogelijk wel weer fit tegen Ajax, maar daar willen ze eigenlijk nog van af. Bruggink is zelf ook gewoon niet tevreden over de aantallen die hij heeft", aldus de clubwatcher.

Is deze selectie goed genoeg om weer in de top vijf te eindigen? "Op dit moment zeg ik van wel. Aan het begin van het seizoen had ik best wel hoge verwachtingen van Utrecht. Die staan toch al twaalf verliespunten achter op FC Twente. Haal die maar eens in", besluit Van Wissing.

Poll

Op welke plek denk jij dat FC Twente gaat eindigen met de huidige selectie?

Van Wissing vindt selectie te dun, maar wel goed genoeg voor top vijf

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties