Eerste elftal

Van Wolfswinkel heeft naast aanvallende kwaliteiten ook nog andere bijzondere vaardigheden

Van Wolfswinkel heeft naast aanvallende kwaliteiten ook nog andere bijzondere vaardigheden

Het contract van Ricky van Wolfswinkel loopt deze zomer af, maar de club heeft aangegeven dolgraag te willen verlengen met de 35-jarige spits. Het is nu aan hem om de keuze te maken om bij FC Twente te blijven of te vertrekken naar een andere club. Wat Tijmen van Wissing betreft blijft hij, niet alleen vanwege zijn aanvallende kwaliteiten.

Presentator Bert van Losser begint over het onderwerp. "Even naar de aflopende contracten, want Van Wolfswinkel kan bijtekenen als hij wil", vertelt hij in de Oosttribune. "Daar zijn ze inderdaad mee in gesprek en dat vind ik leuk", aldus Van Wissing. Ook Jan van Staa regeert opgetogen over het nieuws. "Mooi."

"Die vind ik het de laatste tijd echt uitstekend doen", oordeelt Van Wissing. Ook Van Losser sluit zich hierbij aan. "Die is inderdaad echt alleen maar beter geworden sinds de komst van Myron Boadu. Hij is nog gretiger en gewoon nog scherper geworden." Van wissing is het eens met hem, maar zag Van Wolfswinkel achter Manfred Ugalde ook al goed presteren. "Hij was als invaller ook heel belangrijk met al zijn doelpunten."

Ricky van Wolfswinkel staat momenteel na 24 wedstrijden in de eredivisie op elf doelpunten. Naast zijn goals ziet Van Wissing nog andere belangrijke vaardigheden van de routinier. "Ik vind hem gek genoeg in het verdedigen, een wedstrijd dood maken en lezen een wedstrijd lezen ook heel schuw. Dat is niet iets waar je snel aan denkt bij een aanvaller, maar dat is ook echt een kwaliteit", besluit hij.

Opinie: Ben jij het eens met Van Wissing? Laat het weten in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties