Eerste elftal

Van Wolfswinkel verdedigt Schreuder: "Dat is echt van enorm hoog niveau"

Van Wolfswinkel verdedigt Schreuder: "Dat is echt van enorm hoog niveau"

Alfred Schreuder krijgt een bak aan kritiek bij Ajax. Het seizoen begon nog zo goed met een fantastische start in de eredivisie en een ruime overwinning in de Champions League, maar inmiddels zijn de resultaten dramatisch. Uit de laatste vier eredivisiewedstrijden werden drie punten behaald en vanavond wacht FC Twente, waar de positiviteit en het optimisme de boventoon voert.

"Bij Ajax staat de druk er vol op", weet Ricky van Wolfswinkel, die het opneemt voor Schreuder. "Ik ken Alfred. Hij was een ploeggenoot bij Vitesse en na de winterstop kwam hij terug als assistent van Theo Bos. Ik weet hoe hij over voetbal denkt en dat is echt van een enorm hoog niveau", vertelt de spits.

"Het is voor hem niet gemakkelijk werken als je zoveel veranderingen voor je kiezen krijgt, zoals daar het geval is geweest. Bij een club als Ajax krijg je niet zoveel tijd en dat is doodzonde, want ik ben er zeker van dat Alfred de juiste trainer is voor Ajax", aldus Van Wolfswinkel tegenover De Telegraaf.

Vanavond om 21:00 uur wordt afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Er zijn 1.200 Tukkers aanwezig in de ArenA en daarmee is het uitvak volledig uitverkocht. Voor de supporters die niet meereizen is het duel live te zien op het hoofdkanaal van ESPN. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

  • Win 100 (!!) keer je inzet bij winst FC Twente op Ajax. Actie alleen voor 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties