Eerste elftal

Van Wolfswinkel zegde bekerloting last-minute af en heeft boodschap voor supporters

Van Wolfswinkel zegde bekerloting last-minute af en heeft boodschap voor supporters

1.600 supporters in het uitvak en nog eens duizenden voor de televisie zaten donderdagavond te wachten op de aftrap van de wedstrijd PSV - FC Twente. Deze werd echter nooit verricht. Het veld in het Philips Stadion was onbespeelbaar. Dat betekende wel dat beide clubs later op de avond de koker ingingen voor de loting van de achtste finale. De winnaar van PSV - FC Twente staat wederom een kraker te wachten, namelijk Feyenoord-uit.

De loting van donderdagavond vond plaats in Eindhoven. Joey Veerman en Ricky van Wolfswinkel zouden deze na de wedstrijd verrichten. De spits van FC Twente was uiteindelijk echter niet aanwezig. De spelers van FC Twente hadden geen zin om lange tijd in de bus te wachten op Van Wolfswinkel, waardoor de reserve-aanvoerder besloot in de bus te stappen in plaats van de loting te verrichten.

Na de afgelasting van de wedstrijd had Van Wolfswinkel nog een videoboodschap voor de meegereisde supporters. "Hé beste supporters! Jammer dat jullie al weg zijn en dat we niet gaan spelen, maar volgens mij zien we allemaal dat dit niet helemaal 'koosje' is. Helaas. Ik wens jullie het beste en een goede terugreis. Hopelijk zien we jullie heel snel en dan gaan we het hopelijk wel klaren hier. Groetjes!", zei hij. Bekijk de boodschap hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties