Eerste elftal

Vennegoor of Hesselink en Kuster imponeren in Frankrijk en vallen in de prijzen

Vennegoor of Hesselink en Kuster imponeren in Frankrijk en vallen in de prijzen

Lucas Vennegoor of Hesselink en Harrie Kuster zijn in de prijzen gevallen. Het tweetal nam met FC Twente/Heracles Onder 19 deel aan het Franse St Joseph O19-toernooi waar de ploeg met een vierde plek net buiten de top drie eindigde. Vennegoor of Hesselink en Kuster vielen persoonlijk wel in de prijzen. Kuster werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi en Vennegoor of Hesselink tot de beste spits van het toernooi.

Vennegoor of Hesselink tekende recentelijk een meerjarig contract bij FC Twente. Hij is de zoon van voormalig FC Twente-spits Jan Vennegoor of Hesselink. Kuster is van origine een middenvelder en zat afgelopen winterstop, net als Vennegoor of Hesselink, bij de selectie die een trainingskamp afwerkte in Spanje ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Vennegoor of Hesselink is inmiddels speler van FC Twente. Kuster heeft nog geen contract ondertekend en is nog speler van de Academie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties