Eerste elftal

Verbeek hoopt snel op witte rook: "Als ze wat willen, is dit een goed moment"

Verbeek hoopt snel op witte rook: "Als ze wat willen, is dit een goed moment"

Met Gertjan Verbeek hoopt FC Twente een dezer dagen de opvolger van de ontslagen René Hake te presenteren. Jan van Halst hoopte een andere functie voor de oefenmeester, maar heeft die niet kunnen vinden. Als het aan Verbeek ligt dan komt er snel duidelijkheid voor alle partijen.

"De club heeft de wedstrijd al achter de rug en dan zijn er twee dagen totdat de nieuwe week begint, waarin het team moet worden voorbereid op het volgende duel", reageert hij in gesprek met De Telegraaf. Als ze wat willen, is dit een goed moment.”

Beide partijen zijn voornemens om een verbintenis met elkaar aan te gaan. "We gaan nu de puntjes op de i zetten. Het lijkt goed te gaan komen. Daar heb ik alle vertrouwen in”, is Van Halst hoopvol. "Er moeten nog wel wat hobbels worden genomen. Als we daar niet uitkomen, wordt het ’m niet. Maar tot nu toe is het gevoel goed.”

[google]De oefenmeester wil graag nog enkele onderwerpen aankaarten, waaronder de aanstelling van de door Verbeek gewenste assistent Jan de Jonge en de werkzaamheden die Verbeek als analist doet. En dan moet ook nog het financiële plaatje aan de orde komen. Ik weet niet wat met René is afgesproken en wat er overblijft”, besluit Verbeek.

Er kan in ieder geval geconcludeerd worden dat het wisselen van de trainer bij FC Twente een hele kostbare operatie is, ook door het feit dat Verbeek ruim twee keer zo duur is als Hake. Hoe het bekostigd gaat worden is vooralsnog onduidelijk.

Foto: Orange Pictures

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties