Eerste elftal

Verbeek in wachtkamer bij FC Twente: "Zitten nogal wat haken en ogen aan"

Verbeek in wachtkamer bij FC Twente: "Zitten nogal wat haken en ogen aan"

Afgelopen woensdag werd René Hake ontslagen als trainer van FC Twente, de oefenmeester zal verdergaan in een andere functie bij de club al is niet duidelijk wat die functie wordt. De Enschedese club hoopt snel een opvolger te presenteren en is al in gesprek met Gertjan Verbeek. Het is ondertussen al niet eens meer de vraag of de 55-jarige oefenmeester Hake op gaat volgen, maar wanneer.

"We hebben constructieve gesprekken", aldus Verbeek in gesprek met de NOS. "Maar er zitten nogal wat haken en ogen aan. Twente moet alles terugkoppelen omdat ze onder curatele staan en er staat een drukke week op het programma."

[google]In een week tijd heeft FC Twente drie thuiswedstrijden, met op zaterdag Roda JC, dinsdag de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven en vrijdag de wedstrijd tegen Excelsior. "Als we tot een akkoord komen, en zover is het nog niet, wil ik sowieso een paar dagen de tijd hebben om met de groep te werken."

Ook FC Twente heeft laten weten dat er voorlopig nog geen nieuws is over de nieuwe trainer van FC Twente. Tot die tijd neemt Marino Pusic, assistent onder Hake, de honneurs waar als interim-trainer van de Enschedeërs.

Foto: Orange Pictures

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties